Fem av de mest eksklusive all inclusive resortene i verden

Twin Farms, Vermont, USA

Beliggende midt i et frodig Vermont-landskap, har dette skjulte feriestedet fire innkvarteringsmuligheter og tilbyr utsøkt mat, vin og alkohol gjennom hele oppholdet, alt inkludert. Alle gjester må være over 16 år.

Den voksne atmosfæren på resorten gjør Twin Farms til destinasjonen for den perfekte bryllupsreisen eller romantisk ferie for to. Twin Farms ligger omtrent en og en halv time fra nærmeste kommersielle flyplass i Burlington, starter reisen inn i det vakre landskapet rundt Barnard, Vermont Twin Farms-opplevelsen. På eiendommens enorme 300 hektar, kommer tilbaketrukkethet og privatliv først.

The Brando, Tahiti

Beliggende på sin egen private øy midt i Fransk Polynesia, kan du ikke “flykte” lenger enn dette. Prisen inkluderer en villa ved stranden, måltider og alkohol, 24-timers villa service, guidet øy-utflukt, spa-behandling, alt strandutstyr og sykkel.

The Brando er et unikt luksuriøst feriested på fransk Polynesias fantastisk, vakre, private øy Tetiaroa. En atoll som består av et dusin små øyer som omgir en glitrende lagune ca. 5 mil nordøst for Tahiti. Brando tilbyr ubekymret luksus midt i uberørt natur. Man kommer til øya med privatfly, og feriestedet 35 har villaer på hvite sandstrender som besøkes av havskilpadder, et rikt fiskeliv og eksotiske fugler. Anlegget ble designet for å gjenspeile polynesisk livsstil og kultur.

Gili Lankanfushi, Maldivene

Paradis” dekker ikke halvparten av det. Ved ankomst vil du bli introdusert til butleren din, som dekker alle dine behov – selv om et av disse behovene er å passe barna i et par timer. Nyt ukentlige cocktailparty på tirsdager, daglige yoga-økter og champagne til frokost. Prisen inkluderer også båtturen tur/retur fra flyplassen.

Luksus i dag ser ut til å være relatert til livskvaliteten, men definisjonen er dypt personlig for den enkelte. Luksus kan defineres som tid med sin kjære, en følelse av tilhørighet, et øyeblikk av absolutt privatliv, en perfekt kopp kaffe, en fantastisk bok, eller bare en mulighet til å unnslippe fra virkeligheten. Til slutt er luksus frihet til å gjøre ditt eget valg. På Gili Lankanfushi tilbys gjestene friheten til å gjøre det valget, og en mulighet til å redefinere hva luksus betyr.

andBeyond Sandibe Okavango Safari Lodge, Botswana, Afrika

En vill, afrikansk flukt med opplevelser som spenner fra safari turer til elvbåtutflukter. Men for dem som ikke er eventyrlystne, er feriestedet absolutt ingenting mindre enn luksuriøst. Med oppholdet får du gratis måltider og alkohol, vaskeri, safari aktiviteter og flyplasstransport. Og med seks forskjellige overnattingsmuligheter, er andBeyond perfekt for både en bryllupsreise eller ferie med familien.

Beliggende på en privat konsesjon i det fantastiske Okavango Delta, har Sandibe eksklusive reiserettigheter over en stor del av landet sammen med Moremi Game Reserve. Inspirert av naturen og i fantastiske omgivelser, har Delta kun det beste å tilby når det gjelder fremragende design, enestående dyreliv og varm lokal gjestfrihet.

Dette flaggskipet ligger i litt kjølig til under tak av ville palmer og fikentrær, og blander seg sømløst inn i et av Afrikas flotteste landskap. Bak resorten finner du landskap bebodd av et svimlende utvalg av dyreliv så langt øye kan se, innrammet av frodige palmer. En bekk med klart, kjølig vann løper rett foran de forhøyede gjestesuitene, noe som gir uhindret utsikt over deltaets skinnende skjønnhet.

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle, Thailand

Velg blant en av hotellets 10 pakker som alle virkelig definerer begrepet “all inclusive.” Hvert alternativ tilbyr måltider og alkoholholdige drikkevarer, en 90-minutters spa-behandling per person, tilgang til baren på rommet, vin- og ostesmaking daglig, drinker på Burma Bar, utflukt på Mekong-elven, trening med elefanter og tur/retur flyplasstransport. Er det alt? Nei-avhengig av ditt valg av pakke, kan du få en ridetur på elefant, et besøk til Opiumhallen eller et besøk i Myanmar.

Dette hotellet med alt inkludert ligger i Sop Ruak, 2,4 kilometer fra Opiumhall og 3,5 kilometer fra Golden Triangle Park. Chiang Saen nasjonalmuseum og Wat Chedi Luang ligger også innen 15 km fra hotellet.

Dette feriestedet har restaurant, utendørsbasseng og bar / salong. Gratis Wi-Fi i fellesområdene, gratis selvparkering og gratis flyplasstransport tilbys også. Andre fasiliteter er boblebad, døgnåpent forretningssenter og betjent parkering.