Maldivene

Mye av historien til Maldivene er basert på folklore og myte. En slik folklore handler om hvordan de overveiende buddhistiske Maldivene konverterte til å bli en 100% muslimsk nasjon. Det antas at den nåværende statlige religionen til Maldivene, islam, praktiseres i dag som et resultat av at en mann, en marokkansk lærer og reisende, Abu Barakaat Yusuf Al-Barbaree, brakte religionen med seg. Det finnes lite om historien til Maldivene, og det er bare gjennom arkeologiske funn at vi vet at Maldivene ble bebodd så tidlig som 1500 f.Kr., selv om permanente bosetninger nok ble etablert rundt 500 f.Kr.

Royal Island Resort & Spa

Opplev Maldivene slik du alltid har drømt om på Royal Island Resort & Spa. Midt i Det indiske hav skinner dette utsøkte luksushotellet som en juvel. Unn deg og fordyp deg i en fargerik oppdagelsesreise, hvor strendene er omgitt av nydelige banyans og frodige palmer. De gir deg også en majestetisk verden under vann, som rett og slett vil gjøre deg målløs. Få uovertruffen service og mange fasiliteter, inkludert det overdådige Araamu Spa og et fantastisk utvalg av restauranter og barer. Slapp av og nyt ferien med et stort utvalg av feriestedaktiviteter, inkludert et fullt utstyrt treningsstudio, tennis og squash, og dykking og vannski.

Paradise Island Resort & Spa

Forestill deg en øy midt i Det indiske hav, med lyse hvite strender og en lagune oversvømt i dype blå og akvamarine farger. Med kokospalmer som svaier lett i brisen. Dette er paradis – Paradise Island Resort & Spa for å være presis, et kompromissløst reisemål for luksus og komfort. Et nettverk av asfalterte veier vinder gjennom den frodige eiendommen, som forbinder innkvarteringen ved havet, gourmetmatsteder, idrettsanlegg og et inspirerende spa. Alt dette er med på å gjøre ferien på Maldivene fantastisk. Unn deg ekte tropisk inspirert luksus på dette fabelaktige øy hotellet på Maldivene, hvor uforglemmelige opplevelser venter.

Holiday Island Resort & Spa

Holiday Island Resort & Spa kan du gire helt ned og slappe av. Det krystallklare vannet og de myke sandstrendene er fortsatt som naturen skapte dem, og tilbyr gjestene et av verdens siste uberørte paradis. Skap din egen drømmeferie på dette bortgjemte strandhotellet, hvor uberørt skjønnhet, personlig service og moderne fasiliteter har dannet et uovertruffent tilfluktssted. Utforsk undervanns-skatter på et av verdens fremste dykkesteder. Nipp til en cocktail på din egen private terrasse mens du ser på solnedgangen over horisonten. Eller bare slapp av på den hvite koralsanden og nyt den strålende solen. Reis til denne rolige, vidunderlig avslappende resorten, og opplev ditt ideelle tropiske paradis.

Fun Island

Eksotisk, øde og uberørt er en måte å beskrive den ubeskrivelige på. Fun Island ligger på South Male ‘Atoll, bare 37 km fra Ibrahim Nasir International Airport, omtrent 45 minutter med speedbåt. Øya er ca. 700m lang og ca. 168m bred. Dette er et fantastisk sted som har alle fasiliteter du trenger for en vellykket ferie. De tilbyr restauranter, barer, treningsstudio, spa, dykking, diverse interessante ekskursjoner og ellers all den luksusen du kan drømme om. Men en natur og en skjønnhet du ikke kan se for deg, er dette en resort man må oppleve og som ikke kan beskrives med ord.